Descriere

Când povestim despre Sweet Sunrise Blend, gândurile zboară spre imprevizibila America de Sud, însorita Africă și neobosita America Centrală… căci da, Sweet Sunrise Blend conține, prin notele florale delicate, caramel și fructe roșii, și amestecuri de soiuri și gusturi din regiunile menționate. E un sortiment aparte, un blend nu foarte ușor de recunoscut. Are nevoie de timp ca să cucerească iubitorul de cafea, însă Sweet Sunrise Blend are răbdare.

A alege Sweet Sunrise Blend înseamnă aventură, e ca un bilet spre experimentarea unor arome amestecate în combinații inedite, care nu se sfiesc să impresioneze prin gust rafinat, cremă aurie și retrogust persistent. Ies în evidență aciditatea și tăria medie, fiind un sortiment de cafea numai bun pentru ibric, filtru, espressor, boabe și aeropress.

Indiferent de sortimentele de cafea din prăjitoria noastră, reușim să le menținem proprietățile la un nivel cât se poate de ridicat grație metodei tradiționale de prăjire a boabelor de cafea la care apelăm.  Folosim lemnul de fag, ceea ce ne permite un control mai bun asupra temperaturii. Astfel, boabele sunt rumenite suficient de bine cât să-și dea voie să transmită iubitorului de cafea nu doar impresia că bea o cafea și atât, ci că are parte de o adevărată experiență puternic cofeinizată.