Antica Napoli

Antica Napoli

Sortiment Cafea

60% Arabica 40% Robusta

Note degustare

alune, ciocolata neagra

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC068

Grad de prăjire: Mediu

Cafeaua Antica Napoli intrigă prin gustul intens de alune și ciocolată neagră, excelent pus în lumină de combinația 60% cafea Arabica și 40% cafea Robusta. Întreagul amestec devine un spectacol pentru aceia care au trecut de multă vreme de la stadiul de simplu băutor de cafea la un adevărat împătimit și iubitor de cafea.

Preț/250g - 30,00 lei

Bucăți

Despre Antica Napoli

„Pentru cei puternici!” pare a fi definiția cea mai simplă pentru sortimentul de cafea Antica Napoli. Și asta doar pentru că gustul puternic al cafelei Antica Napoli s-ar putea să-i ia prin surprinde pe cei mai puțin obișnuiți cu o consistență cremoasă și arome intens accentuate. Boabele de cafea au un grad de prăjire mediu. Prăjirea boabelor de cafea se face folosind lemn de fag, lucru care permite și acestui sortiment de cafea să se exprime în toată plenitudinea.

Cafeaua Antica Napoli este un produs special, creat după o veche rețetă napoletană. Am păstrat elementele care reușesc să păstreze un gust nealterat al cafelei și am ajustat aproape la milimetru acele note care pot să scoată în evidență și mai bine trăsăturile unei cafele al cărei gust rezistă, și rezistă, și rezistă…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.