Miscela ORO

Miscela ORO

Sortiment Cafea

60% Arabica 40% Robusta

Note degustare

alune prajite, ceai negru, tutun

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC029

Grad de prăjire: Mediu

Miscela ORO e o cafea care e ca o experiență în sine. Tăria intensă se simte de la prima degustare. Aciditatea scăzută e aproape firească. Gradul mediu de prăjire a boabelor de cafea îi scoate în evidență trăsăturile, indiferent de modul în care e preparată cafeaua- boabe, filtru, aeropress, ibric sau espressor. Totul pare învăluit în mister până când începi să-i simți gustul. După, totul se transformă.

Preț/250g - 27,50 lei

Bucăți

Despre Miscela ORO

Miscela ORO impresionează mai ales pasionații de cafea cu gust autentic italian. Considerat a fi sortimentul de cafea pentru un espresso sicilian perfect, Miscela ORO e o combinație între Arabica (60%) și Robusta (40%), un echilibru perfect pentru o cafea tare, cu note puternice de tutun, ceai negru și alune prăjite.

Originea acestui sortiment de cafea e imprevizibila Sicilia. Acolo, în anul 1946, don Umberto Urbano și-a făcut o promisiune. Și-a spus că va reuși să prăjească boabele de cafea într-un mod autentic, nobil aproape, astfel încât cafeaua din prăjitoria sa să se distingă în mod evident de restul cafelelor de pe piață. A avut curaj și dragoste pentru tradiția siciliană la care nu a renunțat nicio clipă. Cafeaua siciliană a ajuns peste tot în lume. A cucerit prin rafinament, în primul rând. Apoi, prin faptul că, indiferent de tehnologia avansată pe care o folosesc, autenticul este păstrat cu sfințenie. Inclusiv noi ne-am inspirat din metoda de prăjire a boabelor de cafea. Mizăm pe prăjirea boabelor de cafea folosind lemnul de fag. Asemenea sicilienilor, am înțeles ce înseamnă a te încrede în artizanal și putem spune că asta ne-a ajutat să dăm savori care mai de care mai sofisticate până și celor mai anoste sortimente de cafea, de la care prea puțini s-ar fi încumetat să aibă pretenții.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.