Monte Rosa Blend

Monte Rosa Blend

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

alune, ciocolata, migdale prajite

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC054

Grad de prăjire: Mediu

În amestecul Monte Rosa (80% de cafea arabica și 20% de cafea robusta) se disting note pronunțate de cacao și fructe. E un gust puternic, cu care s-ar putea să nu fii obișnuit… numai că savoarea incontestabilă a sortimentului Monte Rosa Blend te va surprinde într-o manieră atât de plăcută, încât să nu te mire faptul că o să-ți placă.

Preț/250g - 36,00 lei

Bucăți

Despre Monte Rosa Blend

Monte Rosa e o cafea tare, cu aciditate scăzută, însă ce o face specială sunt aromele care se întrepătrund perfect, formând un tot de neuitat. Urme de migdale, alune și ciocolată ies la suprafață într-un mod inedit și plăcut, astfel încât totul se transformă într-o provocare pentru tine, prietene cafegiu!

Boabele de cafea Monte Rosa Blend au un grad mediu de prăjire. Le prăjim atent, în prăjitoria noastră de cafea, folosind lemnul de fag. E o metodă tradițională, pe care ne-am însușit-o de la artizani ai cafelei din îndrăgita Italie. Prelucrăm cu grijă cafeaua care ajunge în prăjitoria Maison du Cafe și controlăm prăjirea boabelor în așa fel reușim să păstrăm calitatea cafelei și proprietățile unice pe care le are fiecare sortiment în parte.

Ce mai putem spune despre Monte Rosa Blend? Că e un amestec italian, suficient de puternic, însă cu un gust nu la fel de amar pe cât te-ai aștepta, ci numai bun să te facă curios și să-ți dorești să-l descoperi mai mult, și mai mult, și mai mult…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.