Roma Espresso Gran Aroma

Roma Espresso Gran Aroma

Sortiment Cafea

70% Arabica 30% Robusta

Note degustare

alune, cacao, ciocolata neagra

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC062

Grad de prăjire: Mediu

Ne-am dorit să păstrăm cât mai bine caracteristicile naturale ale cafelei Arabica și Robusta, un mix mereu surprinzător prin amestecul de calități și elemente definitorii. Am reușit să luăm ce-i mai bine de la cele două soiuri și le-am îmbinat perfect. A ieșit o combinație cu aduceri-aminte aproape, nu întâmplător am și numit-o Roma Espresso Gran Aroma.

Preț/250g - 25,70 lei

Bucăți

Despre Roma Espresso Gran Aroma

Dacă ți-e dor de gustul autentic al unui espresso italian, cafeaua Roma Espress Gran Aroma e pentru tine! Remarcabil prin cremozitate, acest amestec de sortimente de cafea Arabica (70%) și Robusta (30%) se distinge prin tărie, corp și aroma intensă de cacao și ciocolată neagră. Putem spune că Roma Espresso Gran Aroma e o cafea perfectă pentru acele dimineți în care cafeaua are rol de ceas deșteptător. Orice urmă de somnolență dispare după o cafea zdravănă de Roma Espresso Gran Aroma.

În prăjitoria Maison du Café nu doar prăjim boabele de cafea, ci le transformăm în povești pe care le împărtășim cu voi. De multe ori, preferințele despre care ne-ați vorbit ne-au dat idei. De aceea, uneori, prăjitoria devine ca laboratorul lui Dexter. Ne place să experimentăm. Ne place să inovăm. Și tot ce ne trece nouă prin minte ajunge în aceste pungi etichetate Maison du Café, pe care scriem data prăjirii boabelor de cafea, adăugăm câteva detalii tehnice și vi le trimitem frumos împachetate vouă, #coffeelovers!

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.