Descriere

Blue Vervet Blend propune iubitorului de cafea o combinație inedită de note de ceai negru, fructe roșii și tutun dulce. E o cafea Arabica 100%, cu aciditate medie și tărie medie. Consistența blendului este cremosă. Gustul rafinat și persistent nu e deloc întâmplător, mai ales că Blue Velvet Blend surprinde într-un mod plăcut prin trăsături unice.

Boabele de cafea ale blendului Blue Velvet sunt prăjite individual, mediu ca intensitate. Sunt prăjite cu lemn de fag, astfel încât gustul intens se menține întocmai. E o metodă artizanală de prăjire a boabelor de cafea, pe care am învățat-o de la meșterii cafegii din Italia. E modul nostru de a spune că suntem diferiți pe o piață de cafea din ce în ce mai educată și pretențioasă.

Blue Velvet Blend e o cafea care dă tot ce-i mai bun, indiferent că e preparată la ibric, aeropress, espressor, filtru sau în aparate în care e nevoie de boabe. Mirosul te ademenește imediat ce ai deschis punga de cafea. Dezvăluie rafinamentul unui sortiment de cafea pregătit să dea peste cap orice prejudecată pe care o ai în materie de cafea.

Poate singurul dezavantaj al cafelei Blue Velvet Blend, așa cum e foate probabil să se întâmple cu oricare alt sortiment din prăjitoria Maison du Café, e că s-ar putea să creeze dependență. Știm asta de la clienții noștri, de multe ori ne-o spun ca pe un reproș, în glumă.