Descriere

Aroma cafelei Guatemala, o cafea Arabica 100%, învăluie simțurile în multiple gusturi și miresme care mai de care mai ademenitoare. Prăjirea boabelor la foc mic, cu lemn de fag, conferă prospețime și savoare suplimentară acestui sortiment de cafea care se distinge prin finețe, consistență și gust fructat de citrice, cireșe roșii și caise uscate. În plus, prin metoda noastră artizanală de prăjire a boabelor de cafea am obținut o cafea medie ca intensitate, care reușește să își sublinieze perfect caracterul de excepție și ușor îndrăzneț.

Cultivate la altitudini înalte, care variază între 1500- 1800 m, boabele de cafea Guatemala sunt ulterior procesate prin spălare. Cafeaua Guatemala se încadrează, ca varietate, în tiparul catuai/ mundo novo, recunoscută pentru aromele intense și notele subtile create. Culturile din Fraijanes, regiunea din care provin boabele de cafea Guatemala, este o zonă super cunoscută pentru cafeaua ușor mai acidă față de alte zone guatemaleze. Cert e că ai în ceașca de cafea o călătorie nu neapărat spre centrul Pământului, dar cu siguranță spre universul cafelei de calitate.

Ai încercat-o? Să ne spui și nouă dacă ți-a plăcut la fel de mult!