Descriere

Când Aldo s-a gândit să amestece cafeaua cu tutun, ciocolată și cognac, ne-am zis că numai el știe ce va ieși… și a ieșit o minunăție de cafea, preferata celor care nu se sfiesc să spună cu voce tare că le plac gusturile rafinate! Căci da, Café Cognac e o poveste despre rafinament, stăruință și un strop de nebunie în a experimenta arome care mai de care mai neașteptate.

Café Cognac este rezultatul unei rețete unice, marca Maison du Café, al unei inovații de savori inedite. Într-o ceașcă de Café Cognac roiesc gusturi. În acea ceașcă de cafea, gustul dulce al ciocolatei și al cafelei Nicaragua Maragogype se întrepătrunde perfect cu gustul ușor înțepător al trabucului și tăria cognacului Courvoisier. E aproape magie!

Café Cognac se adresează acelui iubitor de cafea care are curaj să se aventureze într-un univers nebănuit al cafelei, care i se deschide fără niciun fel de pudoare. E un fel de a-i spune iubitorului de cafea că de-abia acum a devenit un veritabil cunoscător al cafelei și e de-a dreptul fascinant să știe că-l va însoți în această călătorie a plăcerilor. Asta pentru că sortimentul de cafea Café Cognac se consumă în liniște, nicidecum pe repede-nainte, fiind momentul de relaxare de care ai nevoie în mijlocul zilei.

Café Cognac este o cafea 100% arabica, cu aciditate scăzută și tărie medie. Boabele de cafea au un nivel mediu de prăjire și sunt prăjite în prăjitoria Maison du Cafe. Prăjim boabele de cafea folosind lemnul de fag, după o metodă tradițională din Italia, pe care am doar noi o folosim în România. Este o cafea care se adaptează perfect pentru ibric, filtru ori espressor. Boabele de cafea din care creăm Café Cognac provin din regiunea Junin, Nicaragua.