Descriere

În cazul sortimentului de cafea El Salvador Finca Himalaya, boabele de cafea sunt cultivate la o altitudine cuprinsă între 1350- 1450 m, în regiunea Apaneca, Ilamatepec Mountain. Acest fapt îi conferă tărie medie și o aciditate tot de nivel mediu. Procesarea naturală a boabelor de cafea, prin uscare cum i se mai spune, permit cafelei să-i păstreze nuanțele dulci și corpolente la un nivel destul de ridicat.

Este o cafea 100% Arabica. Se disting note fructate de măr și fructe uscate, completate de gustul dulce-amărui al ciocolatei negre. Toate aceste arome se contopesc armonios și îl invită pe iubitorul de cafea să descopere cafeaua în cele mai mici amănunte.

El Salvador Finca Himalaya e un sortiment de cafea perfect pentru cafeaua pregătită la filtru, ibric, aeropress sau espressor. Oricare ar fi metoda de preparare, cafeaua își păstrează întocmai trăsăturile și aroma fructată.