Vietnam Robusta

Vietnam Robusta

Sortiment Cafea

Robusta 100%

Note degustare

alune prajite, ciocolata, migdale prajite

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: Nu se aplică

Țara de origine: Vietnam

Regiune: Lam Dong

Metoda de procesare: naturala

Varietate: Coffea canephora

Altitudine: 700m

Grad de prăjire: Mediu

O robusta 100%, gata să dea pe spate gusturile în materie de cafea. Cam așa am putea rezuma cafeaua Vietnam Robusta, o cafea intensă, cu aciditate scăzută și gust puternic. Are o cremozitate distinctă, e o cafea dură, de la care nu te-ai aștepta să te surprindă plăcut.

Preț/250g - 25,70 lei

Bucăți

Despre Vietnam Robusta

Cafeaua Vietnam Robusta e cultivată la altitudini joase, de 700 de metri înalțime, în regiunea Lam Dong din Vietnam. Acolo, acasă la ea cum s-ar spune, localnicii o prepară cu puțin lapte condensat. Așa reușesc să o facă să-și dezvăluie și mai bine notele de alune, ciocolată și migdale prăjite.

Fermierii din Lam Dong folosesc metoda naturală pentru procesarea boabelor de cafea. E o metodă veche, tradițională, specifică mai ales în acele zone în care nu există cantități suficiente de apă și se preferă uscarea naturală. Totuși, mulți dintre cunoscătorii de cafea au spus despre metoda naturală de procesare că duce gustul de cafea în direcții nebănuite, cu toate că e vorba despre o metodă extrem de friendly cu mediul înconjurător. Acest fapt cataloghează cafeaua procesată natural în felurite chipuri, numai că noi ne-am convins că orice sortiment e individualizat de calități pe care trebuie să știi cum să le pui în valoare nu doar prin cules și procesare, cât mai ales prin prăjire. Și cum noi prăjim boabele de cafea cu lemn de fag și le bibilim cât se poate de mult, le vorbim și drăgălim, s-ar putea ca și sortimentul de cafea Vietnam Robusta să ți se pară deosebit. E drept, nu e o cafea pentru oricine, dar până nu o testezi, n-ai de unde să știi senzațiile pe care ți le dă această cafea total atipică…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.