Etiopia Yirgacheffe

Etiopia Yirgacheffe

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

caise, citrice, florale

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC046

Țara de origine: Etiopia

Regiune: Yirgacheffe

Metoda de procesare: naturala

Varietate: Ethiopian Heirloom

Altitudine: 2000m - 2500m

Grad de prăjire: Mediu

Etiopia Yirgacheffe face cafeaua să fie o experiență în sine… e ca o invitație la degustare. De aceea, recomandarea e să-ți iei câteva clipe bune ca să petreci în compania cafelei tale preferate, privind atent în direcția gândurilor. Asta pentru că, deși deseori se întâmplă să uităm, cafeaua rămâne momentul nostru intim și relaxant, pe care-l putem petrece fără temeri și oricând în propria noastră companie.

Preț/250g - 47,70 lei

Bucăți

Despre Etiopia Yirgacheffe

Prin rafinamentul notelor florale și de citrice discrete, sortimentul Etiopia Yirgacheffe confirmă calitatea soiurilor de cafea arabica. Folosirea termenului „heirloom” nu e deloc întâmplătoare când vine vorba despre cafeaua care provine din zona etiopiană. „Heirloom” explică varietatea soiurilor care aparțin aceleiași generații. Sunt mii de soiuri nedefinite, astfel că industria cafelei a căzut de acord să atribuie noțiunea „heirloom” pentru cele mai vechi varietăți de cafea arabica.

Regiunea Yirgacheffe este recunoscută pentru aroma intensă a cafelei cultivate aici. Specialiștii spun că un bun cunoscător al cafelei nu are cum să nu identifice soiurile Yirgacheffe. Gustul fructat dezvăluie misterul Yirgacheffe și subliniază unicitatea acestei regiuni producătoare de cafea.

Curaj, descoperă Etiopia Yirgacheffe! Îți mai spunem doar că e cultivată la altitudini cuprinse între 2000 și 2500 de metri, e procesată natural și e ideală pentru cafeaua preparată la filtru, aeropress, boabe, espressor sau ibric. Știi prea bine că noi prăjim boabele de cafea cu lemn de fag, după o metodă tradițională din Italia. Asstfel, reușim să controlăm și mai bine nu doar calitateea cafelei, ci și intensitatea acesteia. Deci… cu câtă cafea te servim?

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.