Guatemala El Penon Honey

Guatemala El Penon Honey

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

ciocolata neagra, lime, mar rosu, migdale

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: Nu se aplică

Țara de origine: Guatemala

Regiune: Huehuetenango, Aldea Chichinabaj

Metoda de procesare: honey

Varietate: bourbon, caturra, pache

Altitudine: 1450-2050m

Grad de prăjire: Mediu

Guatemala El Penon este un sortiment 100% Arabica. Nota de migdale și fructe dulci a acestui sortiment de cafea nu doar că e imediat remarcată, ci se împletește în armonie perfectă și cu aroma de ciocolată. Pe cerul gurii apare un curcubeu de gusturi dulci, din care se disting și ușoare note înțepătoare de lime și măr roșu.

Preț/250g - 71,50 lei

Bucăți

Despre Guatemala El Penon Honey

Aroma dulce a cafelei Guatemala El Penon Honey dă peste cap iubitorul de cafea, dar nicidecum în sens negativ… Boabele de cafea sunt prăjite artizanal în cuptorul nostru, folosind lemn de fag, la un nivel mediu, suficient cât să-și mențină proprietățile, aciditatea medie și tăria medie.  Astfel, #coffeelover-ul este invitat într-o călătorie a cafelei de specialitate, cu tot felul de fuziuni de savori, în care ghid e sortimentul de cafea Guatemala El Penon Honey, o cafea cu un scor de 87,25 puncte.

Cultivate la o altitudine care variază între 1450 și 2050 de metri, în Guatemala, regiunea Huehuetenango, Aldea Chichinabaj, boabele de cafea sunt culese de mâini dibace, recunoscute pentru grija cu care le tratează. După, boabele sunt păstrate în locuri speciale, ferite de orice factor extern care ar putea să le pună în primejdie calitățile. Procesarea boabelor se face prin metoda honey, prin care boabele se pun direct la uscat, fără a mai fi spălate. E secretul gustului complex rezultat și a abilității cu care acest procedeu poate influența profilul cafelei.

În Prăjitoria de Cafea Maison du Cafe prăjim boabele de cafea după o metodă tradițională, inspirată de Italia atât de dragă nouă, unică în România… Prăjitorul pe lemne ne permite să controlăm temperatura și așa reușim să păstrăm gustul autentic și intens al fiecărui sortiment de cafea.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.