Columbia Huila SanJuanero Decaf

Columbia Huila SanJuanero Decaf

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

scortisoara, vanilie

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC070

Țara de origine: Columbia

Regiune: Huila

Metoda de procesare: decafeinizata cu trestie de zahar

Varietate: Castillo, caturra, Columbia

Altitudine: 1500 - 1600 m

Grad de prăjire: Mediu

Aroma unică de scorțișoară, fructe și ciocolată stârnește simțurile iubitorului de cafea și, deși n-ai tinde să ai încredere în puterea unei cafele decafeinizate, Columbia Huila SanJuanero Decaf vine să demonstreze contrariul mai ales prin gustul ușor înțepător.

Procesarea boabelor de cafea Columbia Huila SanJuanero Decaf se face prin spălare. Astfel, boabele capătă un aspect ușor untos la atingere. Alte caracteristici ale acestui sortiment de cafea arabica sunt aciditatea lactică și citrică și intensitatea medium- ridicată.

Preț/250g - 57,00 lei

Bucăți

Despre Columbia Huila SanJuanero Decaf

Dacă te întrebi de unde provine denumirea acestui sortiment de cafea, află că inspirație a fost un dans tradițional din zona Huila, Columbia. E cunoscută bucuria pe care dansurile tradiționale columbiene o emană, iar această bucurie se resimte din plin inclusiv atunci când savurăm o ceașcă de cafea Columbia Huila SanJuanero Decaf.

Reușim să păstrăm întocmai proprietățile acestui sortiment de cafea decofeinizat prin prăjirea boabelor la o temperatură optimă, pe care reușim să o controlăm perfect grație metodei artizanale de prăjire a boabelor de cafea, folosind lemnul de fag.

Savurează o ceașcă de cafea Columbia Huila SanJuanero Decaf și lasă-ți simțurile să vibreze pe ritmuri columbiene chiar și numai pentru câteva minute…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.