Mexic Organic Swiss Water Decaf HG EP

Mexic Organic Swiss Water Decaf HG EP

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

ciocolata, citrice, tutun

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC056

Țara de origine: Mexic

Regiune: Pico de Orizaba

Metoda de procesare: spalare

Varietate: mundo novo

Altitudine: 1200m - 1600m

Grad de prăjire: Mediu

Mexic Swiss Water Decaf este o cafea specială pentru că e mai ales o recomandare pentru aceia dintre pasionații de cafea care, din varii motive, nu au cum să consume cofeină, dar nu pot renunța la cafea.
Chiar dacă mulți ar spune că o cafea decafeinizată nu e cafea, e foarte probabil ca Mexic Swiss Water Decaf să le dea peste cap orice astfel de crezuri… e o cafea parfumată, 100% Arabica, cu gust profund și note discrete de tutun, ciocolată și citrice. Întregul amestec de cafea decofeinizată devine o experiență cu arome subtile, dar proeminente pe alocuri.

Preț/250g - 48,20 lei

Bucăți

Despre Mexic Organic Swiss Water Decaf HG EP

Mexic Swiss Water Decaf face parte din soiul mundo novo ca varietate și este cultivată la altitudini cuprinse între 1200 și 1600 m. Zona din care provin boabele de cafea Mexic Swiss Water Decaf este Pico de Orizaba, o zonă muntoasă, cunoscută pentru solurile excelente pentru culturile de cafea. De altfel, Pico de Orizaba este cel mai înalt vârf din Mexic, considerat un vulcan intermitent.

Prăjim boabele de cafea folosind lemn de fag. E o metodă artizanală, învățată de la meșterii cafelei din Italia. Ținem la tradiție și asta ne diferențiază. Lemnul de fag ne ajută să scoatem ce-i mai bun din cafea, să-i păstrăm pe deplin proprietățile. Măcinăm boabele de cafea în funcție de aparatul de cafea pe care îl folosești, astfel încât o ceașcă de cafea Mexic Swiss Water Decaf, din boabe prăjite în prăjitoria de cafea Maison de Cafe, să fie luxul pe care oricine și-l permite, un răsfăț de care nu te mai saturi.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.