Cafea Marghiloman / Cafea cu Ciocolata / Brazilia Vanilla (2 + 1 Gratis)

69 lei

Comandă 2 pachete de 250 g de cafea cu arome proaspăt prăjită de origine 100 % Arabica și primești GRATIS un alt pachet de 250 g!

Cafea Marghiloman cu Rom Jamaica
Alexandru Marghiloman, om politic, fost prim-ministru al Romaniei şi unul dintre cei mai mari moşieri ai ţarii, era un mare bautor de cafea. Intr-o zi, cand se afla la vanatoare, a cerut sa i se faca una. Nefiind pregatit cu toate cele necesare, valetul a improvizat, punand, in loc de apa, rom Jamaica. Astfel s-a nascut „cafeaua marghiloman“, singura reţeta romaneasca de cafea. Dupa Primul Razboi Mondial, toţi rafinaţii aristocraţi au inceput sa ceara „cafea marghiloman“. De asemenea, aceasta cafea era prezenta la toate balurile mascate şi seratele moderne.

Cafea cu Ciocolata
O cafea cu aromă de ciocolată, din boabe de cafea 100 % Arabica. Este o cafea energizantă, cu o culoare intensă, îmbietoare și boabe special selecționate. Conține o combinație de sortimente de cafea din Amer ica de Sud și Africa , ce completează în mod perfect aroma de ciocolată.
Este cel mai sigur mod de a avea un început de zi minunat.

Brazilia Vanilla GRATIS
Bucurați-vă de senzația unică a cafelei noastre aromată cu vanilie. Preparată cu cele mai bune sortimente de cafea Arabica proaspăt prăjită, cafeaua noastră cu aromă de vanilie te va răsfăța și te va impresiona cu savoarea creată de păstăile de vanilie proaspete. Aceast sortiment oferă o paletă bogată de arome, cu note exotice de vanilie dulce. Cafeaua noastră cu aromă de vanilie oferă un moment dulce de relaxare și se potrivește minunat cu un desert.

Clear
SKU: set-11 Categoriile:: , Tags: ,

Informatii aditionale