Descriere

Finca Humana (Ferma Umană) este primul lucru pe care îl veți auzi despre Café Organico Marcala S.A. (COMSA), cooperativa din Marcala, Honduras, care produce această cafea. Bunăstarea oamenilor și educarea a peste 1.500 de producători-membri pentru a trăi cu succes în armonie cu natura este fundamentală pentru filozofia COMSA.

Ideile inovatoare pentru utilizarea materiei organice pentru a avea o producție de cafea de înaltă calitate este doar o mică parte din ceea ce COMSA învață despre puterea naturii prin filozofia Finca Humana. COMSA dedică fonduri semnificative din veniturile din vânzările de cafea pentru a conduce o școală internațională dedicată instruirii copiilor pentru a fi viitorii lideri ai Finca Humana.

De ce este COMSA diferită?

Fundamentele: trasabilitatea (regiunea Marcala), care este o denumire de origine protejată (DENOMINACION DE ORIGEN CAFE DE MARCALA); sortarea manuală meticuloasă a boabelor de cafea după recoltare; eliminarea defectelor (boabe de cafea care plutesc); fermentație adecvată; timpi lungi de uscare;