De ce să deschizi un Coffee Shop sau un Coffee to Go și cum te putem ajuta

Auzim deseori „vai, ce-aș vrea și eu să deschid un coffee-shop!”. Unii trec de la gând la acțiune, dar mulți alții n-au curaj pentru că nu știu ce înseamnă cu adevărat să intri în industria cafelei chiar și cu cel mai mic chioșc. Noi suntem furnizori de cafea și parteneri pentru mai multe cafenele, oferim tot sprijinul celor care ne devin colaboratori, îi învățăm din greșelile pe care noi le-am făcut și le-am depășit… mai pe scurt, le suntem aproape!

Așadar, dă-ne de veste, dacă ai de gând să îți deschizi un coffee shop, dar nu prea știi ce-nseamnă activitatea din spate! Nu e greu, dar nici ușor. Nu e imposibil, asta-i clar! Dar cafeaua e ceva ce se simte. Și trebuie să-ți placă neapărat. Asta pentru a simți că fiecare zi de muncă e o bucurie!

Dar care ar fi motivele care te-ar determina să devii antreprenor în domeniul cafelei? 

  • cafeaua rămâne un tabiet care nu se demodează niciodată; serios vorbind, câți dintre cei pe care-i cunoașteți nu consumă cel puțin o cafea pe zi?
  • a avea propriul coffee shop înseamnă să devii parte a unei culturi atât de răspândite-n întreaga lume… nu mai zicem de faptul că indirect, faci parte din povestea cafelei!
  • poți gândi coffee-shop-ul și ca pe o sursă de venit pasiv, că tot e la modă acum să identificăm surse/ modalități prin care putem să facem ceva bani de buzunar în plus pe lângă banii pe care-i facem din activitățile curente;
  • dacă vrei să te ocupi tu singur de treaba asta, o poți face negreșit! Asta înseamnă independență, flexibilitate, control propriu;
  • s-o spunem pe bune: e distractiv!!! Nu doar că ai parte de tot felul de provocări birocratice, care s-ar putea să te facă să-ți vină să tragi obloanele cât mai curând posibil, dar întâlnești tot felul de oameni! Da, cafeaua e despre oameni și povești. Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, te asigurăm!

Cam asta-i pe scurt partea frumoasă a ideii de a intra în industria cafelei. În funcție de dimensiunea locației, dacă vrei sau nu să vinzi și mâncare, amplasament, echipamente și alte câte și mai câte necesare discutăm față-n față, dacă te bate gândul să afli măcar ce-nseamnă să ai o afacere în domeniul cafelei.

Dacă ți-am stârnit un pic acel „hmmm, ce-ar fi să…?!?”, știi cum să dai de noi:

mail: office@maisonducafe.ro / telefon: 0787 315 925 sau vino direct pe str. V. Alecsandri, nr.4, Iași, imediat după Casa Muzeelor, cum urci spre Independenței.

Sunt multe motivele care te-ar determina să intri într-o afacere cu cafea. Fiecare le știe pe ale sale. Noi am spus câteva generale, puse cap la cap de la partenerii cu care deja lucrăm de multă vreme. E foarte important să ai alături parteneri de afaceri care vor să te ajute și sunt dispuși să te învețe totul. Noi chiar asta facem!

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.