HoReCa & Office

Comenzi HoReCa & Office

Considerăm că fiecare dintre noi trebuie să se poată bucura zilnic de cea mai bună cafea, proaspăt prajită și preparată cu atenție și măiestrie.

De aceea, venim în întâmpinarea firmelor din domeniul HoReCa și a celor din mediul Office (pentru a avea o cafea proaspăt prăjită cu adevărat bună la birou) cu oferta noastră de parteneriat, personalizată în funcție de specificul și necesitățile individuale ale colaboratorilor. În cadrul atelierului nostru prăjim cu multă atenție, în cantități mici, o selecție de boabe de cafea de specialitate din toată lumea.

Vă putem oferi peste 40 de sortimente de cafea de origine și amestecuri (blend), asigurându-vă astfel că dispuneți de o gamă variată de produse, pe gustul oricărui iubitor de cafea bună.

Contact Parteneriat si Cerere Oferta

Contacteaza-ne pentru Oferta Personalizata

Beneficiile colaborarii

Avantajele in a deveni partenerul nostru

Toate sortimentele de cafea oferite de noi sunt prajite cu lemne in atelierul nostru propriu, inima afacerii noastre, folosind prajitoare de cafea proprii. Atelierul nostru este specializat in prajirea cafelei (in mopd artizanal) in loturi mici, conform cererii, ceea ce inseamna ca orice sortiment de cafea va fi mereu proaspat prajit. Selectionam doar cafea de origine, 100% naturala si verificata. Profilele de prajire sunt realizate de maestrul Aldo Pezzilli, ce continua in Romania traditia familiei sale din Italia. Fiecare sortiment de cafea este prajit in functie de caracteristicile sale, incercand sa individualizam si sa scoatem in evidenta unicitatea.

In ceea ce priveste modalitatea de prajire, folosim prajitoare de cafea special construite pentru prajirea cafelei de specialitate si premium, folosind o procedura speciala de prajire cu lemne (vezi beneficiile prajirii cu lemne), metoda ce ofera un control sporit asupra gradului de prajire uniform al boabelor, fara a fi arse, cum se intampla in multe cazuri la prajirea electrica.

Contact Parteneriat si Cerere Oferta

• Cafea premium și de specialitate, de calitate superioară, 100% naturală și proaspăt prăjită

• Oferim consiliere de specialitate: recomandări de sortimente de cafea, meniuri pentru cafenele, echipamente, moduri de preparare

• Prăjim cafeaua în atelierul propriu, în functie de cerere, pentru a garanta calitatea și prospețimea

• Suntem un sprijin de încredere privind livrarea cafelei către partenerii și colaboratorii noștri

• Folosim o metodă inovativă de prăjire lentă, uniformă, folosind lemne de fag

• Putem controla temperatura folosită și profilul de prăjire al cafelei, in funcție de caracteristicile sale