Informatii comanda 2018-07-11T12:57:08+00:00

Contact

Pentru orice informatii sau detalii puteti folosi datele de contact de mai jos, sau formularul alaturat. Suntem mereu bucurosi sa va raspundem oricaror intrebari, iar daca este cazul, va invitam cu drag la magazinul nostru sa discutam mai pe larg, la o cafea.

  +40757196643

  office@maisonducafe.ro

  Str. Vasile Alecsandri, nr. 4, Iasi

  /maisonducafeiasi

  /Maison du Café – Google Maps

Program

Luni – Vineri _________06:30 – 18:00
Sambata ____________07:00 – 17:00

Informatii Comanda

Informatii privind modul de comanda

Modalitati de comanda:

Direct de pe site prin coşul de cumparaturi. Este cea mai simplă modalitate de a cumpăra. Pagina de prezentare “Cafea boabe si macinata” din cadrul magazinului nostru  va pune la dispozitie gama de produse disponibile pentru comanda. De asemenea, puteti accesa si categoriile principale de cafea folosind link-urile din aceeasi pagina. Doar adăugaţi în coş produsele dorite, accesati pagina de plasare a comenzii (click aici) şi urmaţi paşii pentru finalizarea comenzii.

Telefonic. Pentru a depune o comenda prin telefon trebuie doar sa sunati la numarul 0757196643, si sa mentionati numele produselor si cantitatea dorita, numele dumneavoastră complet, si adresa de livrare. De asemenea, va putem oferi lamuriri suplimentare referitoare la produse sau la modul de preparare.

Prin email. Pentru a comanda de la noi trebuie doar să ne trimiteţi un email la office@maisonducafe.ro în care să menţionaţi datele standard necesare plasarii unei comenzi: numele produselor si cantitatea dorita, numele dumneavoastră complet, telefonul si adresa de livrare.

Modalităţi de plata:

  • Prin ramburs, la ridicarea coletului de la curier, unde veți achita contravaloarea produselor comandate (plus taxele de expediere), suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.
  • Cash, modalitate disponibila doar in Iasi, cu ridicarea directa a produselor din magazin.