Masuri de Siguranta 2020-03-26T19:36:47+00:00

Masuri Speciale

Pentru siguranta si protectia clientilor nostri

Ne aflam intr-o perioada complicata de care speram sa trecem cu bine cu totii. Motiv pentru care am luat o serie de masuri de preventie, pe care dorim sa vi le impartasim, pentru a va asigura ca facem totul pentru a va proteja

1. Am pus la dispozitie materiale de dezinfectare in cadrul prajitoriei de cafea, astfel incat sa reducem pesibilitatea expunerii la virus

2. Am asigurat manusi de protectie pentru persoanele care prajesc cafeaua si pentru persoanele care manipuleaza pungile si coletele

3. Verificam zilnic starea de sanatate a echipei noastre si masuram zilnic temperatura corpului

4. Pe langa procedurile aferente standardului ISO 22000:2005 din cadrul Sistemului de Management al Sigurantei Alimentare (HACCP), am instituit noi proceduri pentru dezinfectarea permanenta a suprafeteleor in toate punctele noastre de lucru. Susnt dezinfectate toate suprafetele de contact ale masinilor de transport, care sunt autorizate de DSVSA Iasi

5. Am informat echipa referitor la prevederile legale

Maison du Cafe urmareste si respecta toate recomandarile venite din partea Ministerului Sanatatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Pentru protectia dumneavoastra, recomandam in continuare ca la primirea coletelor cu cafea sa pastrati la distanta de 1,5-2 metri. Recomandam de asemenea plata cu cardul online, disponibila pe site-ul nostru. In cazul in care alegeti plata ramburs, este recomandabila dezinfectarea imediata a mainilor dupa atingerea banilor.

Folosim Sistemul HACCP

Am implementat sistemul HACCP, in conformitate cu cerintele standardului ISO 22000:2005, ce asigură siguranța alimentelor de la recoltare până la consum si controlul tuturor proceselor de pe fluxul tehnologic de prajire. Astfel, se pune accentul pe construirea calitatii și siguranței într-un produs, înainte de inspectarea produsului finit!

Buletin analize cafea (DSVSA Bucuresti)

Analizam periodic sortimentele noastre de cafea in cadrul laboratorului DSVSA Bucuresti, pentru a verifica nivelul micotoxinelor (Ochratoxina A). Conform testelor, sortimentele de cafea corespund prevederilor Reg. CE 1881/2006 cu completarile si modificarile ulterioare