Parteneriat HoReCa 2018-11-10T19:54:48+00:00

HoReCa & Office

Comenzi si Parteneriate HoReCa & Office

Consideram ca fiecare dintre noi trebuie sa se poata bucura zilnic de cea mai buna cafea, proaspat prajita si preparata cu atentie si maiestrie.

De aceea venim in intampinarea firmelor din domeniul HoReCa si celor din mediul Office (care doresc o cafea cu adevarat buna la birou), cu oferta noastra de parteneriat, personalizat in functie de specificul si necesitatile individuale ale colaboratorilor. In cadrul atelierului nostru, prajim cu multa atentie, in cantitati mici, o selectie de boabe de cafea de specialitate din toata lumea.

Va putem oferi peste 40 de sortimente de cafea de origine si amestecuri (blend), asigurandu-va astfel ca dispuneti de o gama variata de produse, pe gustul oricarui iubitor de cafea buna.

Parteneriatele privesc atat comenzi de consum in volum mare (office) cat si revanzare, pentru firmele din domeniul hotelier, cafenele, pub-uri sau restaurante.Oferirim partenerilor si colaboratorilor nostri cafea de calitate inalta, livrare rapida si consultanta personalizata de specialitate in alegearea, prepararea, sau revanzarea cafelei.

Centact Parteneriat si Cerere Oferta

Contacteaza-ne pentru Oferta Personalizata

Beneficiile colaborarii

Avantajele in a deveni partenerul nostru

Toate sortimentele de cafea oferite de noi sunt prajite in atelierul nostru propriu, inima afacerii noastre, folosind prajitoare de cafea proprii. Atelierul nostru este specializat in prajirea cafelei artizanal in loturi conform cererii, ceea ce inseamna ca orice sortiment de cafea va fi mereu proaspat prajita. Selectionam doar cafea de origine, 100% naturala. Profilele de prajire sunt realizate de maestrul Aldo Pezzilli, calificat in Italia, iar fiecare tip de cafea este prajita in functie de caracteristicile sale, incercand sa individualizam si sa scoatem in evidenta unicitatea.

In ceea ce priveste modalitatea de prajire, folosim prajitoare de cafea special construite pentru prajirea cafelei gourmet si premium, folosind o procedura de prajire cu peleti de lemn (vezi beneficiile prajirii cu lemne), metoda ce ofera un control sporit asupra gradului de prajire uniform al boabelor, fara a fi arse, cum se intampla in multe cazuri la prajirea electrica.

Contact Parteneriat si Cerere Oferta

• Cafea gourmet si premium, de calitate superioara, 100% naturala si mereu proaspat prajita

• Oferim consiliere de specialitate, de la recomandari de sortimente de cafea si utilaje, pana la moduri de preparare

• Prajim cafeaua in atelierul propriu, in functie de cerere, pentru a garanta calitatea si mai ales prospetimea

• Suntem un sprijin de incredere privind livrarea cafelei catre partenerii si colaboratorii nostri

• Folosim o metoda inovativa de prajire lenta, uniforma, cu peleti de lemn de fag

• Putem controla temperatura folosita si profilul de prajire al cafelei, in fucntie de caracteristicile sale