Cafea Marghiloman / Cafea Arabeasca / Brazilia Vanilla (2 + 1 Gratis)

78 lei

Comandă 2 pachete de de cafea cu arome proaspăt prăjită de origine 100 % Arabica și primești GRATIS un alt pachet de aceasi greutate!

Cafea Marghiloman cu Rom Jamaica
Alexandru Marghiloman, om politic, fost prim-ministru al Romaniei şi unul dintre cei mai mari moşieri ai ţarii, era un mare bautor de cafea. Intr-o zi, cand se afla la vanatoare, a cerut sa i se faca una. Nefiind pregatit cu toate cele necesare, valetul a improvizat, punand, in loc de apa, rom Jamaica. Astfel s-a nascut „cafeaua marghiloman“, singura reţeta romaneasca de cafea. Dupa Primul Razboi Mondial, toţi rafinaţii aristocraţi au inceput sa ceara „cafea marghiloman“. De asemenea, aceasta cafea era prezenta la toate balurile mascate şi seratele moderne.

Cafea Arabeasca cu Cardamom (doar macinata)
Cardamonul este unul dintre cele mai apreciate condimente, iar acum il poti savura si in combinatie cu o cafea proaspat prajita. Savurat in ceasca de cafea, cardamonul imprumuta bauturii o aroma sofisticata, un retrogust de lamaie și portocala. Prin compușii pe care ii conține, cardamonul poate avea o serie de beneficii pentru sistemul digestiv, imbunatațind digestia și crescand apetitul.

Brazilia Vanilla GRATIS 
Bucurați-vă de senzația unică a cafelei noastre aromată cu vanilie. Preparată cu cele mai bune sortimente de cafea Arabica proaspăt prăjită, cafeaua noastră cu aromă de vanilie te va răsfăța și te va impresiona cu savoarea creată de păstăile de vanilie proaspete. Aceast sortiment oferă o paletă bogată de arome, cu note exotice de vanilie dulce. Cafeaua noastră cu aromă de vanilie oferă un moment dulce de relaxare și se potrivește minunat cu un desert.

Clear
SKU: set-10 Categoriile:: , Tags: ,

Informatii aditionale