Crema Bar Blend

Crema Bar Blend

Sortiment Cafea

50% Arabica 50% Robusta

Note degustare

alune, ceai negru, ciocolata

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC028

Grad de prăjire: Mediu

Aroma cafelei Crema Bar e completată de note de alune, migdale, caramel și ciocolată, o combinație de gusturi pe cât de inedită, pe atât de uimitoare. E modul nostru de a vă mulțumi pe voi, pasionați de cafea bună. În definitiv, vorbim de un amestec delicat, cu alură de cuceritor.

Preț/250g - 27,70 lei

Bucăți

Despre Crema Bar Blend

Crema Bar Blend este un amestec de cafea Arabica (50%) și Robusta (50%), perfect echilibrat ca gust și densitate, excelent pentru un espresso cum numai în Italia poți savura. Crema Bar Blend surprinde gustul prin tăria intensă. Cumva, acest fapt o face o cafea dedicată celor care chiar cunosc trăsăturile cafelei de excepție. Ei savurează cafeaua până la ultima picătură, o simt și îi recunosc efectele energizante imediate.

Boabele de cafea au fost atent selecționate. Înainte, au fost tratate cu grijă de către fermieri dedicați, pentru care cafeaua aproape că nu mai are secrete. Ajunse în prăjitoria noastră, trec prin mâinile lui Aldo și-apoi sunt preluate de al nostru prăjitor de poveste. Făurim cafea cu emoție și nu ne dezicem de tradiție. Prăjim boabele cu lemn de fag, după o metodă artizanală, deprinsă de la meșteri italieni. Aducem gustul autentic de cafea în ceștile voastre, fix așa cum e el, nealterat de adaosuri.  Crema Bar Blend e încă un sortiment care vă conferă șansa să descoperiți cafeaua în toată splendoarea. Astfel, fiecare ceașcă de cafea se transformă într-o adevărată experiență dintr-o lume magică.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.