De ce să deschizi un

Coffee to Go
sau o cafenea

și cum te putem ajuta

Auzim deseori „vai, ce-aș vrea și eu să deschid un coffee-shop!". Unii trec de la gând la acțiune, dar mulți alții n-au curaj pentru că nu știu ce înseamnă cu adevărat să intri în industria cafelei chiar și cu cel mai mic chioșc. Noi suntem furnizori de cafea și parteneri pentru mai multe cafenele, oferim tot sprijinul celor care ne devin colaboratori, îi învățăm din greșelile pe care noi le-am făcut și le-am depășit... mai pe scurt, le suntem aproape!

Așadar, dă-ne de veste, dacă ai de gând să îți deschizi un coffee shop, dar nu prea știi ce-nseamnă activitatea din spate! Nu e greu, dar nici ușor. Nu e imposibil, asta-i clar! Dar cafeaua e ceva ce se simte. Și trebuie să-ți placă neapărat. Asta pentru a simți că fiecare zi de muncă e o bucurie!

Dar care ar fi motivele care te-ar determina să devii antreprenor în domeniul cafelei?

· cafeaua rămâne un tabiet care nu se demodează niciodată; serios vorbind, câți dintre cei pe care-i cunoașteți nu consumă cel puțin o cafea pe zi?

· a avea propriul coffee shop înseamnă să devii parte a unei culturi atât de răspândite-n întreaga lume... nu mai zicem de faptul că indirect, faci parte din povestea cafelei!

· poți gândi coffee-shop-ul și ca pe o sursă de venit pasiv, că tot e la modă acum să identificăm surse/ modalități prin care putem să facem ceva bani de buzunar în plus pe lângă banii pe care-i facem din activitățile curente;

· dacă vrei să te ocupi tu singur de treaba asta, o poți face negreșit! Asta înseamnă independență, flexibilitate, control propriu;

· s-o spunem pe bune: e distractiv!!! Nu doar că ai parte de tot felul de provocări birocratice, care s-ar putea să te facă să-ți vină să tragi obloanele cât mai curând posibil, dar întâlnești tot felul de oameni! Da, cafeaua e despre oameni și povești. Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, te asigurăm!

Cam asta-i pe scurt partea frumoasă a ideii de a intra în industria cafelei. În funcție de dimensiunea locației, dacă vrei sau nu să vinzi și mâncare, amplasament, echipamente și alte câte și mai câte necesare discutăm față-n față, dacă te bate gândul să afli măcar ce-nseamnă să ai o afacere în domeniul cafelei.

De ce sa colaborezi cu noi?

Avem o experiență de peste zece ani în domeniul cafelei. Am trecut peste tot felul de provocări, am căutat mereu să fim la curent cu tot ce se întâmplă în domeniu și, cel mai important, am căutat mereu să răspundem cerințelor iubitorilor de cafea. Așa că... dacă ai în minte gândul de a începe o afacere în domeniul cafelei, hai să povestim pe larg cum îți putem fi noi de folos!

Îți punem la dispoziție întreg know-how-ul dobândit până acum și te ajutăm să îți deschizi acel coffee to go mult dorit. Îți facem instructaj, suntem alături de tine, devenim parteneri cu acte în regulă.

In scopul implementarii si asimilarii know-how-ului, vom comunica prin diverse mijloace cu partenerul nostru (e-mail, telefon, sms, retele sociale, WhatsApp etc)

Ne vom deplasa la actuala/viitoarea locatie

Informatiile oferite vor fi legate de cunostintele dobandite de-a lungul timpului, in baza experientei, in vederea deschiderii activitatii:
- consiliere achizitie echipamente,
- contacte furnizori materii prime,
- realizarea meniului si a preparatelor pe baza de cafea (retetar de baza 10 produse – in caz de nevoie, va fi oferit instructaj video)
- sugestii in vederea realizarii fluxurilor de lucru
- sugestii referitoare la marketing
- informatii legate de comportamentele de consum ale clientilor


Singurele obligatii sunt legate de:
- pastrarea secretului cunostintelor tehnice transmise de noi, pe intreaga durata a contractului si 5 ani dupa data expirarii lui
- pastrarea calitatii marfurilor
- achizitionarea unei cantitati de cel putin 10 kg cafea/luna, pe o perioada minima de 1 an.


Dacă ți-am stârnit un pic acel "hmmm, ce-ar fi să...?!?", știi cum să dai de noi: mail: office@maisonducafe.ro / telefon: 0787 315 925 sau vino direct pe str. V. Alecsandri, nr.4, Iași, imediat după Casa Muzeelor, cum urci spre Independenței.

Devino partenerul nostru!

Câțiva dintre colaboratorii nostri

Te invităm să faci parte din familia
Maison du Cafe

  Inscrie-te
  la newsletter...

  și ai reducere
  10%
  la toate comenzile

  * Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

  ** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.