Termeni si conditii

Termenii si politicile aplicate in cadrul magazinului

Site-ul www.maisonducafe.ro este detinut si operat de MAISON DU CAFE SRL C.I.F.: 21988954, Nr. inregistrare Registru Comertului: J22/1839/2007.

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra sunteti de acord  cu politica lui de confidentialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cat si telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Daca nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui nu continuati accesarea acestuia. Politica de confidentialitate aici.

Site-ul www.maisonducafe.ro va fi numit in continuare SITE, iar  MAISON DU CAFE SRL va fi numita in continuare FIRMA.

1. Continutul

CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONTINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a FIRMEI.

2. Contractul

CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDA si a platit-o online sau obligatia FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDA, dupa ce COMANDA a fost confirmata telefonic de FIRMA.

Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.

3. Comenzi

COMANDA se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul „Finalizeaza comanda” din cosul de cumparaturi. COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut online si a fost confirmata de operatorul de plati online.

In afara platii deja efectuate online, FIRMA nu considera o COMANDA neconfirmata telefonic de catre FIRMA ca fiind un CONTRACT. CONTRACTUL intra in vigoare in momentul confirmarii COMENZII de catre FIRMA.

Notificarea primita de catre client pe email imediat dupa efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau printr-un al doilea email trimis de catre FIRMA, indiferent daca COMANDA a fost pre-platita sau nu.

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de catre FIRMA.

Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

Pentru COMENZILE la care clientul opteaza pentru ridicarea de la unul dintre sediile FIRMEI alese de acesta, preturile si rezervarile produselor si/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de catre FIRMA, in cazul in care COMANDA nu este pre-platita.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Politica de retur si transport

Magazinul maisonducafe.ro se ghideaza dupa Ordonanta retur OUG 34/2014.

Inainte de a demara procesul de returnare, contactati-ne folosind numarul de telefon 0757196643 sau la office@maisonducafe.ro, intr-un e-mail cu titlul RETUR, comunicandu-ne detaliat situatia. Astfel vor fi discutate impreuna cu dumneavoastra detaliile procesului de returnare.

  • Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii: Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

Conditii inlocuire:

  • In cazul in care produsele livrate de noi nu sunt cele comandate, contactati-ne imediat pentru inlocuirea produselor primite cu cele corecte, iar costurile acestui proces de retur vor fi suportate de maisonducafe.ro;
  • In cazul in care produsele livrate de noi nu le mai doriti , sau doriti returnare ,acest lucru este posibil doar in cazul in care produsele au ramas sigilate, in cazul in care ati desigilat produsele nu mai puteti face retur, iar costurile acestui proces de retur vor fi suportate de catre client;
  • Daca ati primit produse deteriorate sau defecte din vina magazinului, respectivele produse se pot returna. Detaliile acestui proces trebuie discutate cu magazinul, costurile de retur sunt suportate de maisonducafe.ro.

Pentru produse care sunt deteriorate si observati acest lucru in primele 24 ore de la receptionarea coletului, contactati-ne in vederea inlocuirii produsului. Costurile de retur vor fi suportate de maisonducafe.ro in acest caz.

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, maisonducafe.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe hotspotcoffee.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Astfel, maisonducafe.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

maisonducafe.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul maisonducafe.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, maisonducafe.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Vasile Alecsandri, nr. 4, Iasi