Termeni și condiții

Site-ul www.maisonducafe.ro este detinut si operat de MAISON DU CAFE SRL C.I.F.: 21988954, Nr. inregistrare Registru Comertului: J22/1839/2007.

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra sunteti de acord  cu politica lui de confidentialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cat si telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Daca nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui nu continuati accesarea acestuia. Politica de confidentialitate aici.

Site-ul www.maisonducafe.ro va fi numit in continuare SITE, iar  MAISON DU CAFE SRL va fi numita in continuare FIRMA.

1. Continutul

CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONTINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a FIRMEI.

2. Contractul

CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDA si a platit-o online sau obligatia FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDA, dupa ce COMANDA a fost confirmata telefonic de FIRMA.

Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.

3. Comenzi

COMANDA se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul „Finalizeaza comanda” din cosul de cumparaturi. COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut online si a fost confirmata de operatorul de plati online.

In afara platii deja efectuate online, FIRMA nu considera o COMANDA neconfirmata telefonic de catre FIRMA ca fiind un CONTRACT. CONTRACTUL intra in vigoare in momentul confirmarii COMENZII de catre FIRMA.

Notificarea primita de catre client pe email imediat dupa efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau printr-un al doilea email trimis de catre FIRMA, indiferent daca COMANDA a fost pre-platita sau nu.

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de catre FIRMA.

Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

Pentru COMENZILE la care clientul opteaza pentru ridicarea de la unul dintre sediile FIRMEI alese de acesta, preturile si rezervarile produselor si/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de catre FIRMA, in cazul in care COMANDA nu este pre-platita.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.