Cafeaneaua
noastră

cafea proaspătă, zi de zi...

Bun venit în lumea Maison du Cafe!

Bun venit în lumea emoțiilor vii, care te învăluie asemeni unei poezii.
Bun venit în lumea aromată a cafelei făcută cu pasiune în târgul Iașilor.

Maison du Cafe s-a născut în Iași, oraș plin de istorie, poezie și frumos, pe strada Vasile Alecsandri, la numai câțiva pași de Facultatea de Medicină. Și cum totul în jur emană pasiune, cultură și artă, putem spune că și cafeaua este iubire și poezie, sau, cum spunea poetul Mihai Manolescu în versurile poeziei «Iubirea ca o ceasca de cafea»:

Iubirea-i ca o ceașcă de cafea,
Pe care-o guști la început din joacă,
Iar după ce a început să-ți placă
Ajungi să nu te mai desparți de ea.

Pasiunea și dragostea pentru frumos ne-au adus împreuna și am ajuns să punem bazele unei frumoase afaceri de familie și să reinventăm gusturile ieșenilor pentru cafeaua de calitate.

Cu o mare varietate de sortimente de cafea, cu sute de ieșeni care s-au îndrăgostit de aromele cafelelor din Strada Str. Vasile Alecsandri, nr. 4, la Maison du Cafe am reușit să strângem în zece ani băutori ai licorii aromate care te revigorează dimineața, din toata tara.

Toata familia pune suflet în ceea ce face în fiecare zi, fie ca îți înmânăm direct o ceașca de cafea însoțită de un zambet, fie că îți trimitem un pic din atmosfera Cafe du Maison prin telefon, la preluarea unei comenzi. Fiecare ceașcă din cafenea, fiecare bob de cafea poate spune povestea pasiunii fiecărui membru al familiei.

O cafea pentru fiecare gust, servită în fiecare zi la Maison du Cafe spune o poveste. Povestea pasiunii pentru aromă. Ești client, iar la final pleci cu prietenul Maison du Cafe.

Iubim ceea ce facem și prețuim fiecare om îndrăgostit de cafea.

Galerie foto

Te așteptăm cu drag la Maison du Cafe!

Printre atuurile cafelei preparate si comercializate de noi in cadrul cafenelei este faptul că este prăjită în atelierul nostru propriu, folosind o metoda inovativa de prajire cu lemne de fag, metoda ce opreste eliminarea uleiurilor volatile, punand astfel in valoare savoarea cafele.

Str. Vasile Alecsandri, nr. 4, Iași.

De luni până vineri în intervalul orar 07:30 – 18:00.

Te așteptăm cu detalii la telefon +40787.315.925.

sau pe e-mail office@maisonducafe.ro.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.