Maison du Café

Cafenea, Coffee to go

Te asteptam asadar cu drag la cafeneaua noastra din Iasi, unde te poti bucura de un ambient primitor si de o cafea proaspat prajita si preparata cu pasiune.

Printre atuurile cafelei preparate si comercializate de noi in cadrul cafenelei este faptul că este prăjită în atelierul nostru propriu, folosind o metoda inovativa de prajire cu lemne de fag, metoda ce opreste eliminarea uleiurilor volatile, punand astfel in valoare savoarea cafelei (Beneficiile prajirii cafelei cu lemn).

prajitorie de cafea; prajitorie de cafea iasi

Meniu Cafenea

Prin combinarea noilor tehnologii cu verificarea strictă a calității, a atitudinii grijulii cu dragostea pentru lucrul pe care-l facem, putem să oferim astăzi oaspeților noștri o cafea cu adevărat delicioasă. Descopera gama completa accesand meniul nostru.

Meniul Complet

Contact

Pentru orice informatii sau detalii puteti folosi datele de contact de mai jos, sau formularul alaturat.

0787.315.925

office@maisonducafe.ro

Str. Vasile Alecsandri, nr. 4, Iasi

/maisonducafeiasi

/Maison du Café – Google Maps

Program

Suntem mereu bucurosi de noi oaspeti, asadar va va invitam cu drag la cafeneaua nostra, unde va puteti bucura de o cafea premium, proaspat prajita, ready to go. Magazinul nostru este deschis si sambata sau duminica, asadar este locatia ideala pentru a savura o cafea buna in diminetile linistite de weekend.

Luni – Vineri _________07:00 – 18:00

Sambata, Duminica ____________INCHIS

Formular Contact