Prajitorie Cafea

Cafea prajita traditional, cu lemne

De mai multi ani, aroma de cafea proaspat prajita de prajitoria de cafea Maison du Cafe din Iasi a inceput sa invadeze strazile orasului Iasi. In acest moment, am devenit un punct de referinta pentru cunoscatorii de cafea din Romania si nu numai. In cadrul atelierului nostru prajim cu multa atentie, in cantitati mici, o selectie de boabe de cafea de specialitate din toata lumea. Oferim peste 40 de cafele de origine si amestecuri ( Coffee Blends), avand astfel o gama variata, pe gustul tuturor iubitorilor de cafea.

Suntem o afacere de familie, dedicata oferirii clientilor nostri unui nivel inalt de calitate, livrare rapida (in 24 ore in toata tara) si consultanta de specialitate. Consideram ca fiecare dintre noi trebuie sa se poata bucura zilnic de cea mai proaspata si mai buna cafea!

(cafea de origine 100%)

(cafea de origine 100%)

(amestecuri de specialitate)

Recomandari

Descopera o cafea speciala

Prajire cu lemne

pentru calitate si precizie sporita

Toate sortimentele de cafea prajita si preparate din magazinul nostru de cafea boabe sau macinata sunt prajite in atelierul nostru propriu, inima afacerii noastre. Atelierul Maison du Cafe este specializat in prajirea cafelei artizanal in loturi mici, cu un prajitor special construit pentru prajirea cafelei gourmet.

Profilele sunt realizate de maestrul prajitor Aldo Pezzilli, calificat in Italia. Selectionam doar cele mai bune cafele din regiuni renumite pentru calitatea deosebita. Fiecare cafea este prajita in functie de caracteristicile sale, incercand sa individualizam si sa scoatem in evidenta unicitatea .

Aceasta metoda ofera un control sporit asupra gradului de prajire al boabelor, asigurand faptul ca acestea sunt prajite uniform, fara a fi arse, cum se intampla in multe cazuri la prajirea electrica.

Despre noi

Pasiune pentru cafea

Cafenea si Prajitorie Cafea

Te invitam cu drag in prajutoria noastra de cafea, unde vei descoperi placerea si maiestria prin care se obtine o cafea proaspat prajita “ca la carte”, folosind un prajitor italian traditional, marca Trabattoni, cu sistem de prajire cu lemne.

Desi nu poate fi transmisa intru totul atmosfera din prajitorie cafea, mirosul cafelei aburinde proaspat scoasa din prajitor, sau muzica clasica ce se aude in fundal (selectie speciala a Maestrului Aldo Pezzilli), imaginile de mai jos dovedesc atentia si devotamentul prin care prajim cafeaua oferita cliantilor nostri.