Prajitorie cafea – Despre Noi; prajitorie cafea Iasi; prajitorie cafea 2019-09-11T14:19:45+00:00

Prajitorie Cafea

Afacere de familie; Tradiție și cafea proaspăt prăjită cu lemne

De mai mulți ani, aroma de cafea proaspat prajita de prăjitoria de cafea Maison du Cafe din Iasi a început să invadeze străzile orașului Iași. În acest moment, am devenit un punct de referinta pentru cunoscatorii de cafea din România și nu numai. În cadrul atelierului nostru prăjim cu multa atentie, în cantități mici, o selecție de boabe de cafea de specialitate din toată lumea. Oferim peste 40 de cafele de origine și amestecuri (blend), având astfel o gamă variată, pe gustul tuturor iubitorilor de cafea.

Compania noastră este o afacere de familie, dedicată oferirii clienților noștri unui nivel înalt de calitate, livrare rapidă (în 24 ore in toată țara) si consultanță de specialitate. Considerăm că fiecare dintre noi trebuie să se poată bucura zilnic de cea mai proaspată și mai bună cafea!

Cafea de Origine
Cafea House Blends
Cafea Flavoured

prajitorie cafea; cafea prajita; prajitorie cafea iasi; prajitorie de cafea; boabe; prajitorie cafea

Prajire cu lemne

pentru calitate si precizie sporita

Toate sortimentele de cafea prajita si preparate din magazinul nostru de cafea boabe sau macinata sunt prajite in atelierul nostru propriu, inima afacerii noastre. Atelierul Maison du Cafe este specializat in prajirea cafelei artizanal in loturi mici, cu un prajitor special construit pentru prajirea cafelei gourmet. Profilele sunt realizate de maestrul prajitor Aldo Pezzilli, calificat in Italia. Selectionam doar cele mai bune cafele din regiuni renumite pentru calitatea deosebita. Fiecare cafea este prajita in functie de caracteristicile sale, incercand sa individualizam si sa scoatem in evidenta unicitatea .

Afla mai multe despre beneficiile prajirii cu lemne, si cum acesta metoda ofera un control sporit asupra gradului de prajire al boabelor, asigurand faptul ca acestea sunt prajite uniform, fara a fi arse, cum se intampla in multe cazuri la prajirea electrica.

Beneficiile prajirii cu lemn

• Prajim cafeaua in atelierul propriu, pentru a garanta calitatea

• Folosim o metoda inovativa de prajire lenta, cu lemne de fag

• Fiecare tip de cafea este prajit in fucntie de caracteristicile sale

• Putem controla temperatura folosita si profilul de prajire al cafelei

• Folosim un prajitor de cafea original, marca Trabattoni Italnova

• Desi procesul este inovativ, modalitatea de prajire este una traditionala

Galerie Prajitorie Cafea

descopera prajitoria noastra de cafea din Iasi

Te invitam cu drag in prajutoria noastra de cafea, unde vei descoperi placerea si maiestria prin care se obtine o cafea proaspat prajita “ca la carte”, folosind un prajitor italian traditional, marca Trabattoni, cu sistem de prajire cu lemne. Desi nu poate fi transmisa intru totul atmosfera din prajitorie cafea, mirosul cafelei aburinde proaspat scoasa din prajitor, sau muzica clasica ce se aude in fundal (selectie speciala a Maestrului Aldo Pezzilli), imaginile de mai jos dovedesc atentia si devotamentul prin care prajim cafeaua oferita cliantilor nostri.

Vezi Galeria Completa

Într-o zonă urbană de poveste, așa cum este centrul Iașului prin definiție, într-o locație pitită cumva la parterul unui bloc micuț și vechi, mai exact, pe străduța Vasile Alecsandri, nr. 4, ai toate șansele nu doar să te bucuri de savoarea unei cafele autentice, ci să fii întâmpinat cu acea ospitalitate după care mulți tânjim.  Maison du Café e un boutique al cafelei, dacă-i putem spune astfel, o afacere de familie pornită din pasiune pentru cafeaua bună, despre care Octavian Luchian, managerul micuței cafenele care te duce cu gândul la Italia, la acele paninoteci intime, unde omul vine dintr-o obișnuință firească a unui tabiet în care se amestecă savori de cafea prăjită, șimțuri, oameni și… sentimente […]

Citeste Articolul