Torino Blend

Torino Blend

Sortiment Cafea

70% Arabica 30% Robusta

Note degustare

alune, ceai negru, ciocolata

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC027

Grad de prăjire: Mediu

Torino Blend e un amestec de cafea cu aciditate scăzută și tărie intensă. Din boabe procesate prin spălare obținem o cafea cu personalitate, așa-i spunem noi acestui sortiment de cafea care ne face să călătorim oriunde ne zboară gândurile și emoțiile, cu fiecare ceașcă de cafea pe care o servim chiar și pe fugă, că de-asta-i ristretto.

Preț/250g - 32,70 lei

Bucăți

Despre Torino Blend

Iubim gustul cafelei care ne aduce aminte de Italia… cu al nostru Aldo alături, nici n-aveam cum să nu ne răsfățăm cu un amestec de cafea ideal pentru un ristretto perfect. Zdravăn, numai bun pentru iubitorii de cafea care preferă amestecul de Arabica (70%) și Robusta (30%), tipologii disticte, care își combină într-un mod uluitor proprietățile specifice… Prăjite mediu ca intensitate, boabele de cafea capătă o culoare de un maroniu greu de reprodus și miros îmbietor. Lemnul de fag pe care-l folosim la prăjirea boabelor de cafea ne conferă garanția unei cafele superioare ca savoare și consistență. Notele de ceai negru, alune și ciocolată creează o fuziune de gusturi aproape imposibil de refuzat.

Torino Blend aproape că nu ne permite să-l mestecăm ca să-l descoperim. Gustul rămâne pe cerul gurii și ne ajută să-i cunoaștem caracteristicile și să înțelegem acest amestec de cafea pe care vi-l recomandăm mai ales dacă vă e dor de Italia. Așa cum deseori ni se întâmplă nouă…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.