Columbia Supremo EP Cauca Popayan

Columbia Supremo EP Cauca Popayan

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

ceai negru, ciocolata neagra, cirese rosii, cuisoare, tutun

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC057

Țara de origine: Columbia

Regiune: Cauca

Metoda de procesare: spalare

Varietate: caturra

Altitudine: 1400m -1800m

Grad de prăjire: Mediu

Nota de tutun conferă cafelei Columbia Supremo Huila un profil inegalabil. I se alătură aroma de ceai negru, cuișoare, ciocolată neagră și cireșe roșii, dispuse toate într-o combinație ușor neastâmpărată, pe care iubitorii de cafea cărora nu le e teamă să experimenteze nu au cum să o refuze.

Preț/250g - 37,50 lei

Bucăți

Despre Columbia Supremo EP Cauca Popayan

Controlăm cât putem aciditatea cafelei, prin prăjirea artizanală a boabelor de cafea cu lemn de fag, însă la unele sortimente, oricât ne-am dori, nu reușim să scoatem o aciditate redusă pentru că așa le e soiul. E și cazul cafelei Columbia Supremo Huila, care s-ar putea să te facă să strâmbi din nas dacă nu ești obișnuit să consumi cafea cu aciditate ridicată. Din prima se evidențiază gustul ușor acru-amărui, peste care se suprapune impresia de uscăciune resimțită la nivel senzorial. Da, ai în mână o ceașcă de cafea cu aciditate mare.

Boabele de cafea cultivate în zona Huila, din Columbia, sunt cunoscute pentru calitatea deosebită pe care fermierii reușesc să o conserve. Procesarea boabelor de cafea Columbia Supremo Huila se face prin spălare, deci e nevoie de un interval de timp suficient de îndelungat pentru a avea o cafea 100% Arabica, cu o cremozitate aparte și tărie moderată.

Ce ne place nouă? Gustul intens! Ce vă place vouă? Rămâne să descoperiți și să ne spuneți chiar voi, #coffeelovers…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.