fbpx

Columbia Supremo EP Cauca Popayan

Columbia Supremo EP Cauca Popayan

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

ceai negru, ciocolata neagra, cirese rosii, cuisoare, tutun

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC057

Țara de origine: Columbia

Regiune: Cauca

Metoda de procesare: spalare

Varietate: caturra

Altitudine: 1400m -1800m

Nota de tutun conferă cafelei Columbia Supremo Huila un profil inegalabil. I se alătură aroma de ceai negru, cuișoare, ciocolată neagră și cireșe roșii, dispuse toate într-o combinație ușor neastâmpărată, pe care iubitorii de cafea cărora nu le e teamă să experimenteze nu au cum să o refuze.

37,50 lei

Bucăți

Vrei pungă cadou?

punga cadou Maison du Cafe

Punga cadou

15,00 lei

Adaugă în coș

Despre Columbia Supremo EP Cauca Popayan

Controlăm cât putem aciditatea cafelei, prin prăjirea artizanală a boabelor de cafea cu lemn de fag, însă la unele sortimente, oricât ne-am dori, nu reușim să scoatem o aciditate redusă pentru că așa le e soiul. E și cazul cafelei Columbia Supremo Huila, care s-ar putea să te facă să strâmbi din nas dacă nu ești obișnuit să consumi cafea cu aciditate ridicată. Din prima se evidențiază gustul ușor acru-amărui, peste care se suprapune impresia de uscăciune resimțită la nivel senzorial. Da, ai în mână o ceașcă de cafea cu aciditate mare.

Boabele de cafea cultivate în zona Huila, din Columbia, sunt cunoscute pentru calitatea deosebită pe care fermierii reușesc să o conserve. Procesarea boabelor de cafea Columbia Supremo Huila se face prin spălare, deci e nevoie de un interval de timp suficient de îndelungat pentru a avea o cafea 100% Arabica, cu o cremozitate aparte și tărie moderată.

Ce ne place nouă? Gustul intens! Ce vă place vouă? Rămâne să descoperiți și să ne spuneți chiar voi, #coffeelovers…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere 20% la prima comandă

Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
Aici găsești principiile noastre la folosirea datelor cu carcater personal.