Guatemala

Guatemala

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

caise uscate, cirese rosii, citrice

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC059

Țara de origine: Guatemala

Regiune: Fraijanes

Metoda de procesare: spalare

Varietate: Catuai, Mundo Novo

Altitudine: 1500m -1800m

Grad de prăjire: Mediu

Aroma cafelei Guatemala, o cafea Arabica 100%, învăluie simțurile în multiple gusturi și miresme care mai de care mai ademenitoare. Prăjirea boabelor la foc mic, cu lemn de fag, conferă prospețime și savoare suplimentară acestui sortiment de cafea care se distinge prin finețe, consistență și gust fructat de citrice, cireșe roșii și caise uscate.

Preț/250g - 41,00 lei

Bucăți

Despre Guatemala

Cultivate la altitudini înalte, care variază între 1500- 1800 m, boabele de cafea Guatemala sunt ulterior procesate prin spălare. Cafeaua Guatemala se încadrează, ca varietate, în tiparul Catuai/ Mundo Novo, recunoscută pentru aromele intense și notele subtile create.

Culturile din Fraijanes, regiunea din care provin boabele de cafea Guatemala, este o zonă super cunoscută pentru cafeaua ușor mai acidă față de alte zone guatemaleze. Cert e că ai în ceașca de cafea o călătorie nu neapărat spre centrul Pământului, dar cu siguranță spre universul cafelei de calitate.

Prin metoda noastră artizanală de prăjire a boabelor de cafea am obținut o cafea medie ca intensitate, care reușește să își sublinieze perfect caracterul de excepție și ușor îndrăzneț.

Ai încercat-o? Să ne spui și nouă dacă ți-a plăcut la fel de mult!

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.