Ultima zi de expediere a comenzilor înainte de Paşte este marţi, 30 Aprilie, cu livrare joi, 2 Mai.
Suntem nevoiți să facem asta din cauza programului de lucru al firmelor de curierat partenere.
Vă încurajăm să nu lăsaţi comenzile pe ultimele zile, pentru a evita orice neplăceri din cauza întârzierilor/ volumului mare de colete.
Pentru mai multe informaţii, vă stăm la dispoziţie de L-V, între 08:00 - 17:00, la numărul de telefon 0787 315 925, e-mail office@maisonducafe.ro sau pe Whatsapp. Să aveți sărbători liniștite și un Paște cât mai frumos!
Noi ne revedem începând cu ziua de marți, 7 mai!

Mexic Finca Monte Azul

Mexic Finca Monte Azul

Sortiment Cafea

Arabica 100%

Note degustare

caramel, ciocolata, stafide

Aromă

Corp

Aciditate

Cod Produs: MC047

Țara de origine: Mexic

Regiune: Veracruz, Chiapas, Oaxaca

Metoda de procesare: spalare

Varietate: bourbon, catimor

Altitudine: 1200m - 1600m

Sortimentul de cafea Mexic Chiapas cucerește și cele mai pretențioase gusturi prin corp blând, dar suficient de aromat, specific unei cafele organice. Nu e deloc o cafea dură, din contră. E cumva la granița dintre mediu și scăzut ca intensitate și aciditate. Notele de zahăr brun, pere și caju îi conferă eleganță. Sunt arome care rafinează gustul de cafea, astfel încât să-i confere originalitate.

42,20 lei157,00 lei

Bucăți

Vrei pungă cadou?

punga cadou Maison du Cafe

Punga cadou

15,00 lei

Adaugă în coș

Despre Mexic Finca Monte Azul

Mexic Chiapas, prin proprietățile spectaculoase pe care le are, este una dintre cele mai căutate cafele din prăjitoria noastră. Acest soi de cafea este cultivat la granița cu Guatemala. De aceea, e foarte probabil să fi împrumutat calitățile solurilor atât din Guatemala, cât și din Mexic. Gustul aparte și intens se datorează condițiilor excelente de creștere, dar și practicilor agricole cu care fermierii au grijă de propriile culturi de cafea. Metoda de procesare a boabelor de cafea este prin spălare și, în prăjitoria Maison du Cafe, acestea sunt prăjite mediu ca intensitate. Le prăjim atent, cum lemn de fag, după o metodă artizanală. Facem asta nu doar pentru că prețuim meșteșugul, ci și pentru că e maniera prin care putem pune într-o lumină extrem de bună orice sortiment de cafea. Prăjirea boabelor de cafea cu lemn de fag, la foc domol, ne ajută să avem control deplin asupra temperaturii. Știm exact când bobul este „rumenit” perfect cât să-și sublinieze calitățile.
Dacă n-ai încercat încă Mexic Chiapas, nu știi ce călătorie în lumea cafelei ai pierdut!

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere 20% la prima comandă

Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
*Reducerea nu se aplică la produsele aflate deja în promoţie