Monte Bianco / Sweet Sunrise / New Horizons (2 + 1 Gratis)

Monte Bianco / Sweet Sunrise / New Horizons (2 + 1 Gratis)

Cod Produs: MC075

Grad de prăjire: Mediu

Acum poți comanda 2 pachete promoționale de cafea proaspăt prăjită, iar la livrare primești un al treilea pachet GRATUIT!

Preț/250g - 85,40 lei

Bucăți

Despre Monte Bianco / Sweet Sunrise / New Horizons (2 + 1 Gratis)

Monte Bianco

Monte Bianco Blend este un amestec de cafea arabica de specialitate, pentru gusturi fine, din boabe atent selecționate, aromate și rafinate. Se remarcă gustul dulce al acestui sortiment de cafea, din care se disting note florale, de fructe roșii și caramel. Monte Bianco Blend nu este o cafea pentru oricine… un adevărat cafegiu, un cunoscător care soarbe cafeaua cu gândul de a-i simți aroma în profunzime, apreciază pe deplin calitățile blendului Monte Bianco. Pentru acesta, a bea o cafea Monte Bianco Blend e ca o aventură în lumea cafelei, o călătorie în care cafegiul se metamorfozează într-un explorator al acestor tărâmuri.

100 % Arabica

Sweet Sunrise
Când povestim de Sweet Sunrise Blend, gândurile zboară spre imprevizibila America de Sud, însorita Africă și neobosita America Centrală… căci da, Sweet Sunrise Blend conține, prin notele florale delicate, caramel și fructe roșii, și amestecuri de soiuri și gusturi din regiunile menționate. E un sortiment aparte, un blend nu foarte ușor de recunoscut. Are nevoie de timp ca să cucerească iubitorul de cafea, însă Sweet Sunrise Blend are răbdare.
100 % Arabica

New Horizons Blend GRATIS
New Horizons e expresia celor care vor să exploreze gusturile cafelei până în cel mai mici detalii. Cu o compoziție apoape năucitoare de 80% cafea Arabica și 20% Robusta, New Horizons intrigă rafinamentul iubitorului de cafea prin notele ușor acide. Tăria intensă a acestui sortiment de cafea iese la suprafață indiferent de modul de preparare, fie că vorbim despre ibric, aeropress, filtru sau espressor. Se disting ușoare note de alune, ceai negru și fructe roșii. O combinație imposibilă, ar spune unii, presupunere contrazisă de aroma intensă și gustul unic.
80 % Arabica 20 % Robusta

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.