Miscela Torino / New Horizons / Crema Bar (2 + 1 Gratis)

Miscela Torino / New Horizons / Crema Bar (2 + 1 Gratis)

Cod Produs: MC073

Grad de prăjire: Mediu

Acum poți comanda 2 pachete promoționale de cafea proaspăt prăjită, iar la livrare primești un al treilea pachet GRATUIT!

Preț/250g - 105,40 lei

Bucăți

Despre Miscela Torino / New Horizons / Crema Bar (2 + 1 Gratis)

Miscela Torino

Miscela Torino e un amestec de cafea cu aciditate scăzută și tărie intensă. Din boabe procesate prin spălare obținem o cafea cu personalitate, așa-i spunem noi acestui sortiment de cafea care ne face să călătorim oriunde ne zboară gândurile și emoțiile, cu fiecare ceașcă de cafea pe care o servim chiar și pe fugă, că de-asta-i ristretto. Torino Blend aproape că nu ne permite să-l mestecăm ca să-l descoperim. Gustul rămâne pe cerul gurii și ne ajută să-i cunoaștem caracteristicile și să înțelegem acest amestec de cafea pe care vi-l recomandăm mai ales dacă vă e dor de Italia. Așa cum deseori ni se întâmplă nouă…

70 % Arabica 30 % Robusta

New Horizons

New Horizons e expresia celor care vor să exploreze gusturile cafelei până în cel mai mici detalii. Cu o compoziție apoape năucitoare de 80% cafea Arabica și 20% Robusta, New Horizons intrigă rafinamentul iubitorului de cafea prin notele ușor acide. Tăria intensă a acestui sortiment de cafea iese la suprafață indiferent de modul de preparare, fie că vorbim despre ibric, aeropress, filtru sau espressor. Se disting ușoare note de alune, ceai negru și fructe roșii. O combinație imposibilă, ar spune unii, presupunere contrazisă de aroma intensă și gustul unic.

80 % Arabica 20 % Robusta

Crema Bar GRATIS

Crema Bar Blend este un amestec de cafea Arabica (50%) și Robusta (50%), perfect echilibrat ca gust și densitate, excelent pentru un espresso cum numai în Italia poți savura. Crema Bar Blend surprinde gustul prin tăria intensă. Cumva, acest fapt o face o cafea dedicată celor care chiar cunosc trăsăturile cafelei de excepție. Ei savurează cafeaua până la ultima picătură, o simt și îi recunosc efectele energizante imediate. Aroma cafelei e completată de note de alune, migdale, caramel și ciocolată, o combinație de gusturi pe cât de inedită, pe atât de uimitoare. În definitiv, vorbim de un amestec delicat, cu alură de cuceritor.

50 % Arabica 50 % Robusta

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.