Cafea bună…

Cafea bună: ce înseamnă?

          Cafea bună: câte gusturi, atâtea păreri. Și la cafea e ca la mâncare. Dacă-ți place ție nu înseamnă neapărat că-mi place și mie. Doar că… există un doar că.

O cafea bună trezește simțuri.

O cafea bună e un răsfăț.

O cafea bună nu se bea pe fugă, ci se adulmecă.

O cafea bună te face să călătorești în locurile sale de origine. Ți se deschide calea pentru visare și intri într-un imaginar care te poartă prin tot felul de locuri și povești.

O cafea bună e tot ce ai nevoie atunci când simți că-ți trebuie un stimul care să te facă să iei deciziile cele mai bune.

În vremurile gri de la noi, puțini erau cei care-și permiteau luxul de a ști cu adevărat ce este o cafea bună, ce gust are. Nechezolul era la modă. Dar era așa pentru că oricum n-aveai alternativă. Cel puțin nu în România. Doar că azi nu mai e deloc așa. Fiecare are propriile preferințe. O cafea nu se mai consumă pur și simplu, ci trebuie să-ți facă plăcere. Apar pretențiile Și e foarte bine că se întâmplă așa.

O cafea bună de la Maison du Cafe

          Promovăm cafeaua bună. Cafeaua aia care te duce cu gândul la fericire. Cafeaua al cărei gust îți place. Cafeaua cu o savoare unică. Cafeaua care te face să revii…

            În prăjitoria Maison du Cafe, avem grijă ca boabele de cafea să primească atenția de care au nevoie pentru a scoate ce-i mai bun din ele. De la gust până la mireasma cu care o cafea bună te ademenește în orice moment. Nu-i o capcană, e doar modul cafelei de a te invita la… o cafea.

            Avem o cafea bună pentru că prăjim boabele cu lemn de fag. Am ales să promovăm această metodă artizanală de prăjire a boabelor de cafea tocmai pentru că ne dorim să oferim poveste, experiență, plăcere.

Te invit la o cafea?

            Câte prietenii și amintiri n-au început cu o cafea… noi, când te invităm la o cafea, o facem cu sufletul. O facem pentru că ne dorim să ne cunoști mai bine. Cumva, îți cerem prietenia. Nu spunem despre ceilalți că n-au cafea bună, doar dorim să te invităm în universul cafelei proaspăt prăjită cu lemn de fag…

            Ar fi interesant să aflăm cam câte invitații la cafea se fac într-un an. Și câte dintre acestea își ating scopul. Că mereu este unul. Inclusiv când te inviți pe tine însuți la cafea, o faci pentru că vrei să te descoperi, să-ți asculți gândurile și să fii în pace și armonie cu tine. Chiar și preț de câteva minute. N-ai făcut asta încă? Încearcă! N-ai idee ce formă de terapie e să-ți bei cafeaua de unul singur, în tihnă. Nu neapărat într-o locație anume, poți alege foarte bine natura sau chiar la tine acasă.

Data viitoare să nu mai spui că-i doar o cafea, e o poveste întreagă în spate…

            Realistic, cafeaua a devenit un gest mecanic. Bei cafea ca să te trezești ori pentru doza de energie pe care ți-o conferă. Numai că nu-i doar o cafea… în spate e o întreagă poveste. De la mâinile dibace care cultivă și culeg boabele de cafea până la cei care o transportă, prăjesc și o prepară după rețete proprii.

E mult suflet în orice ceașcă de cafea. Pentru că-n acea cafea s-au pus speranțe, emoții, frici, zâmbete. Toate amestecate atât de frumos pentru ca tu să fii mulțumit și încântat că ai parte de o cafea bună, pe gustul tău…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere 20% la prima comandă

Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
*Reducerea nu se aplică la produsele aflate deja în promoţie