Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 149 Ron.

Cafea cu ciuperci

Cafea cu ciuperci medicinale: noua fiță pentru un plus de energie

Sigur că nu putem contesta gusturile în materie de cafea, dar cafea cu ciuperci chiar n-am mai auzit. Până de curând, când stăteam noi așa și căutam informații despre cafea.

N-am testat, deși chiar și noi facem cafea cu arome… dar parcă ne-ar cam bate gândul să vedem ce gust are. Știam că Victoria Beckam bea cafea cu oțet, acesta fiind secretul siluetei sale, dar uite că mai sunt și alte combinații inedite. În definitiv, într-o cafea și în orice fel de mâncare poți să pui ce vrei tu dacă așa îți place.

Cum adică o cafea cu ciuperci?

Unii consumatori de cafea au aflat că există șansa ca o cafea cu ciuperci medicinale să sporească doza de energie. Așa că s-au gândit să pună în cafea pulbere de ciuperci medicinale. Nu știm noi acum ce fel de ciuperci or fi fost alea, că prea e apărută combinația așa peste noapte, dar mergem pe încredere. Nu suntem Toma Necredincosul, mai ales că noi n-am avut încă curaj să facem  acest experiement.

Rețeta pentru cafeaua cu ciuperci medicinale e simplă: faci cafeaua după cum îți place ție și în ceașcă pui o lingură de pulbere de ciuperci medicinale. Nu știm în ce fel îi schimbă gustul…

Ce beneficii are asupra sănătății

Pulberea de ciuperci suplimentează beneficiile cafelei. Așa spun specialiștii care au remarcat că o cafea cu ciuperci medicinale reduce nivelul de stres. În plus, te vei simți mult mai energic și vei observa o remarcabilă rezistență la efort. Sistemul imunitar va fi mai puternic și, per ansamblu, te vei bucura de o stare de bine suplimentară.

Acum… ce să zicem cu starea asta de bine. O cafea oricum îți dă o stare de bine. Că e mai mare sau mai mică, depinde de fiecare. Și mai depinde și de cantitatea de cafea consumată. De ciuperci, sperăm doar că nu-s dintr-alea halocinogene.

Ce alte beneficii mai are o cafea cu ciuperci? Un aport ridicat de vitamine și minerale și un efect antioxidant crescut.

Ce ciuperci sunt bune pentru o cafea cu ciuperci

Doar nu credeați că e vorba despre pleurotus sau champignon. Neah, astea-s prea la îndemâna tuturor. Evident că trebuia să ne gândim din prima la medicina alternativă și la plante și legume care au puteri vindecătoare din cele mai vechi timpuri.

De exemplu, vorbim despre extracte de ciuperci medicinale, precum reishi, chaga, coama leului, maitake, shiitake, cordyceps. Găsiți prafuri de genul în magazinele naturiste, în caz că vreți să vedeți dacă într-adevăr o cafea cu ciuperci medicinale are efectele precizate mai sus.

Facem sau nu o cafea cu ciuperci și la Maison du Cafe?

De când am citit știrea, parcă ne bate gândul să vedem și noi cum putem integra ciupercile medicinale într-o cafea proaspăt prăjită artizanal, cu lemn de fag… probabil s-ar plia mai bine pe o arabica, dar nu băgăm mâna în foc până nu ne convingem.

Până atunci, dacă vreți o cafea cu arome, mergeți la sigur cu sortimentele pe care le avem pe https://maisonducafe.ro/cafea-aromata/ . Suntem convinși că vă vor inspira măcar imaginația, iar tonusul va fi asigurat de calitatea cafelei și proprietățile acesteia.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere 20% la prima comandă

Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
*Reducerea nu se aplică la produsele aflate deja în promoţie