CUM RESPIRĂ CAFEAUA ÎN PUNGILE MAISON DU CAFE?

O cafea de calitate are nevoie de o atenție la detalii mult mai mare decât cafelele care se încadrează în categoria „mass-mass-ului”. Astfel, dacă deja sunteți clienții noștri, ați observat că pungile de cafea Maison du Cafe sunt prevăzute cu un sistem de „aerisire”, care îi permite cafelei să respire și să își păstreze proprietățile cât se poate de bine, pentru timp îndelungat. Sigur, spunem timp îndelungat, însă știți deja că, pentru a vă bucura cu adevărat de savoarea intensă a cafelei și tot ceea ce aceasta oferă mai bun, indicat este să consumați cafeaua în maxim 30 de zile de la prăjire. De aceea, noi trecem pe pungi data prăjirii ca să știți când am prăjit boabele de cafea și cât timp vă mai puteți bucura pe deplin de proprietățile cafelei. Acesta e un lucru care ne diferențiază clar de cafelele obișnuite din comerțul de masă, pe pachetele cărora veți observa înscrisă numai data expirării. Deci, nu vă oferă posibilitatea de a ști când au fost prăjite boabele de cafea.

            Un alt aspect pe care trebuie să îl cunoașteți e faptul că sortimentele de cafea Maison du Café Iasi nu trebuie depozitate într-un borcan special, așa cum se întâmplă cu cafeaua din comerț. Cafeaua Maison du Cafe poate fi menținută în pachetul propriu, fără a vă face griji că astfel își pierde din proprietăți. Din contră, grație modului în care tratăm boabele de cafea atunci când le prăjim cu lemn de fag, după  rețetă autentică și artizanală din Italia, reușim să controlăm temperatura la prăjire, ceea ce înseamnă că obținem o cafea proaspătă, nealterată, cu un gust desăvârșit.

Pe lângă „sistemul de aerisire”, inclusiv sistemul de închidere e conceput în așa fel încât să fie extrem de ușor de manevrat, fără teamă că aroma cafelei se va diminua.

Iubim cafeaua, însă nu mai e niciun secret! Tocmai de asta am și păstrat de-atâta timp metoda tradițională de prăjire a boabelor de cafea, folosind lemn de fag. E un procedeu unic în România, care ne face să scriem și mai bine povestea cafelei Maison du Cafe…

Maison du Cafe încântă iubitorii de cafea de oriunde. Livrăm în orice oraș din țară și primim comenzi și din strainătate. De asemenea, dacă ai o afacere în domeniul cafelei de specialitate, am fi mai mult decât bucuroși să devenim parteneri! Suntem furnizori de cafea pentru mai multe business-uri cu cafea din țară, așa că dacă îți dorești să discutăm mai în detaliu, ne poți scrie sau ne poți suna. Răspundem cu mare drag!

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.