Cafeaua si astrele. Cum sa iti bei cafeaua, in functie de zodie

Astrologii spun că, indiferent de ceea ce am face, astrele influențează nu doar comportamente, ci și preferințe. Dacă e să intrăm și pe latură de numerologie, acolo unde totul are o semnificație aparte, s-ar putea să credem și mai mult că suntem, de fapt, atât de mici într-o lume în care un anume destin ne-a fost hărăzit și de la care ne putem abate doar cu mici pași.

Totuși, nu despre destin ne-am propus să vorbim azi, ci despre cafea, „treaba” la care ne pricepem foarte bine. Sau, mai exact, cum poate semnul zodiacal sub care ne-am născut să influențeze preferințele în materie de cafea. Și veți fi surprinși să aflați că la noi, chiar se potrivește! Așadar:

Berbec: tu, fiind prin definiție o personalitate energică, ai nevoie de o cafea cât se poate de strong, așa că espresso e tipul de cafea care ți se potrivește cel mai bine.

Taur: se pare că ai gusturi fine, iar când spunem asta, ne bazăm pe faptul că nu refuzi niciodată o cafea din regiunea Guatemala, cunoscută pentru notele dulci, dar și cele cu diferite arome. În Guatemala, experții au identificat opt zone prolifice cultivării mai multor soiuri de cafea. Acest lucru a dat posibilitatea ca Guatemala să numere peste 100 000 de producători de cafea.

Gemeni: fire mai „domoală”, preferi cappucino sau caffee latte, adică nu îți place să servești o cafea tare. Totuși, ești genul de consumator care experimentează, așa că te încântă ideea de a degusta noi și noi sortimente.

Rac: dacă e să avem în vedere trăsăturile zodiei, racii au un calm de invidiat. Sunt relaxați, iar o cafea slabă e pe gustul lor. Poate chiar decofeinizată, ca nu cumva să abunde în energie.

Leu: mari iubitori de cafea, rar refuză o ceașcă de cafea. Dacă se întâmplă să fie și un espresso clasic, fără arome, servit într-un fel aparte, atunci chiar că există mari șanse să îi ai și la conversații infinite.

Fecioară: așa perfecționiste cum le știm, nu se dezic nici când e vorba despre cafea. Un lucru e clar: n-ai cum să fentezi o fecioară oferindu-i o cafea de o calitate slabă. Va remarca imediat calitatea și nu va avea niciun fel de reținere în a-ți transmite acest lucru.

Balanță: cafeau cu lapte, fără doar și poate, indiferent de modul de preparare. Așa că… știi cum să-i faci pe plac unei balanțe. J

Scorpion: discreți sau, mai bine zis, misterioși, vor căuta mereu ca tu să descoperi ceea ce le place. Astrele spun că le-ar plăcea cafeaua cu lapte, dar acum… cine știe. Neprevăzuți oricum rămân!

Săgetător: hmmm, e foarte probabil să nu dar greș cu o cafea cu caramel sau orice fel de combinații de arome, în care e musai să avem caramel.

Capricorn: sunt împătimiți nu neapărat de gust, ci de cum arată cafeaua, cum e prezentată. Chiar dacă vorbim despre cafea simplă, cappuccino sau oricare alt tip, important e să „ia ochii” pentru a fi pe gustul unui capricorn.

Vărsător: se știe că vărsătorii experimentează. Nu contează co vorbim despre stilul de viață, bucătărie sau cafea, totul e o experiență. De preferat, de fieare dată, alta. Le place inclusiv să își prepare tot felul de cafele, doar-doar să fie pe placul lor.

Pești: curios, însă oricând ar putea să refuze o cafea. Mai degrabă ar accepta un cocktail decât o cafea, însă asta nu înseamnă că nu consumă deloc.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere 20% la prima comandă

Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
*Reducerea nu se aplică la produsele aflate deja în promoţie