Cum să profiți de oferte cafea Maison du Cafe

Cum să profiți de oferte cafea Maison du Cafe ca să-ți rămână mai mulți bani în portofel?

          Cui nu-i plac ofertele? Nici nu mai contează ce oferte sunt, oferte să fie. E aproape dovedit că lumea o ia razna când vine vorba despre oferte. Nu știm dacă așa se întâmplă la ale noastre oferte cafea, dar știm sigur că-s apetisante și ademenitoare.

De ce ne plac ofertele

          Păi… o ofertă înseamnă un preț mai mic pentru produsul preferat. Și-atunci, cum să nu-ți placă o ofertă?

            Sigur, ne referim strict la acele oferte care chiar sunt oferte. Adică într-adevăr oferă un cadou cumpărătorului. C-am mai văzut noi oferte închipuite, cu prețuri umflate înainte și-apoi tăiate strategic și diabolic chiar, poate-poate omul nu se prinde.

            Ne mai plac ofertele pentru că în psihologia umană, unde vezi că scrie „ofertă” sau „reducere”, ceva te îndeamnă să acționezi. Parcă e ca un pitic pe creier care nu face altceva decât să-ți spună „cumpără, cumpără, cumpără”.

Cafeaua cumpărată la ofertă parcă are un alt gust, nu?

          Când e vorba despre produse scumpe, mai ales specialiștii în educație financiară spun c-ar fi bine să aplici regula „nu acum”. Adică vezi produsul, îți dai termen până a doua zi să faci achiziția. În tot acest timp, mergi acasă, analizezi bine, vezi dacă în mod real îți trebuie acel lucru și-abia apoi te-arunci să pui în coș bunul respectiv.

            La cafea, eh, la cafea… lucrurile stau taman pe dos. Când e vorba despre oferte cafea, de ce te-ai feri? De ce ai amâna? Cafeaua oricum îți trebuie, face parte din tine. E acel prieten care ți-e aproape în fiecare dimineață și care te energizează imediat. Te și ascultă chiar, n-are nimic de comentat. Doar oferă. Și oferă numai minunății, doar știi.

            Așa că… recomandarea noastră este să n-ai milă de portofelul tău când vine vorba despre oferte cafea. Gândește rațional, adică fă-ți niște calcule. Dacă profiți de oferte cafea, îți mai rămân bani și pentru altceva. Oricum ai fi cumpărat cafeaua, de ce să plătești un preț întreg, dacă noi îți oferim un cadou?

Și-acum între noi fie vorba, nu-i așa că o cafea pe care o cumperi la ofertă parcă are gust mai bun, parcă-ți smulge un zâmbet cu mai mare ușurință? Parcă te face să crezi c-ai făcut o afacere tare bună. De fapt, nu doar îți creează impresia asta, ci chiar așa e.

Semn de recunoștință de la Maison du Cafe: oferte cafea

          Dacă ești un prieten vechi de-al cafelei Maison du Cafe, știi prea bine că noi nu facem oferte cafea doar la sărbători. Nu, de multe ori se întâmplă să ne dorim să facem daruri fără motiv. Credem că tocmai acele cadouri oferite fără motiv au un farmec aparte. Sunt neașteptate și aduc și mai mare încântare.

            De oferte cafea Maison du Cafe știm că profitați. Și ne bucură tare mult treaba asta.  E semn că dă roade modul nostru de ne arăta recunoștința față de voi. Dacă vă prindem față-n față, v-o spunem direct. Dacă nu, lăsăm aici mărturie scrisă: vă suntem recunoscători, coffee lovers, pentru că ne însoțiți de-atâta timp în această călătorie antreprenorială din lumea cafelei.

            Mereu știm să vă surprindem cu oferte cafea generoase. Și nu o rostim ca o laudă, ci ne dăm seama din reacțiile voastre că într-adevăr așa este.

            Chiar și-acum avem o ofertă proaspăt scoasă din cuptorul cu lemne: 20% reducere la orice sortiment de cafea, dacă te abonezi la newsletter. Promoția este activă doar folosind cuponul pe care îl vei primi prin e-mail și se aplică numai produselor care nu au altă reducere și nici nu fac parte dintr-o altă promoție.

La Maison du Cafe, până și ofertele de cafea sunt de poveste

          Educăm gusturi. Asta ne-am propus în urmă cu zece ani, când am decis să deschidem o afacere de familie în domeniul cafelei proaspăt prăjite. În acele vremuri, conceptul de cafea proaspăt prăjită era de-abia la început la noi. Nu prea știau românii cam ce-nseamnă asta, însă am avut răbdare. Și încă avem.

            Am ales să prăjim cafeaua cu lemn de fag.  Un procedeu artizanal, o metodă pe care am învățat-o de la meșterii cafegii din Italia. În plus, avem un prăjitor de cafea cu o poveste aparte…

            Totul e poveste la noi, la Maison du Cafe. Chiar și când e vorba despre oferte cafea, tot de poveste sunt. Așa ne-a șoptit cineva.

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere 20% la prima comandă

Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare.
*Reducerea nu se aplică la produsele aflate deja în promoţie