Ce înseamnă dacă visezi cafea

Ori suntem noi prea cu capul în cafea, ori universul chiar ne face subtil cu ochiul și lucrează prin intermediul subconștientului, însă noi am visat de mai multe ori cafeaua. O fi pentru că suntem conectați mereu la cafea sau cine știe o mai fi însemnând, ideea e că treaba asta ne-a făcut să ne întrebăm „Ce-o însemna, domn’le treaba asta?”. Așa că după ce ne-am documentat mai întâi pentru noi, am zis să vă povestim câteva chestiuni și vouă, că poate și vouă vi s-a întâmplat.

Cea mai des întâlnită semnificație trimite la ideea de dorință. Numai că simbolistica se schimbă în funcție de modul în care-i creionată cafeaua în vis. Așadar, se spune că dacă bei cafea în vis, atunci e semn de bucurie și viață bună, de socializare. Totuși, dacă-n vis cafeaua e amară, se spune că ești o fire prietenoasă, iar dacă e îndulcită, semnificația duce spre caracterul cooperant de care dai dovadă. Apoi, în vis, boabele de cafea sunt simbolul chestiunilor mărunte care ne frământă în viața de zi cu zi. Nu ne-am fi gândit, sincer.

O altă idee de vis e visul în care bei cafeaua în oraș. Dacă stai pe loc, adică ești static, în interpretarea viselor înseamnă că pierzi timpul. Dacă doar deguști cafeaua, e semn de ceva rău, în sensul de suferință. Prăjești cafea în vis? Te așteaptă o surpriză plăcută. Râșnești cafeaua în vis? Așteaptă-te să urmeze o perioadă cu multe neînțelegeri. Fii atent dacă-n vis apare zațul de cafea… nu de alta, dar avertismentul e că urmează o decizie deloc ușor de acceptat.

Are vreo legătură visul cu ce vi s-a întâmplat mai apoi? Se spune că visul nu e altceva decât un joc de-al subconștientului. Așa că s-ar putea ca parte din interpretări să fie ce trăim, frământări și gânduri zilnice ori pur și simplu închipuiri. Cert e că nouă ne cam dau cu virgulă cele mai multe vise, de aceea suntem un pic sceptici. Credeem că oricum ai visa cafeaua, cafeaua e motiv de bucurie. Cafeaua reunește oameni. Cafeaua e motiv să cunoști oameni. Cafeaua e inspirație. Cafeaua e parte din rutina noastră zilnică… deci, când visezi cafea, cum să te gândești la altceva decât ceva bun?

Noi visăm cu ochii deschiși de fiecare dată când suntem în prăjitorie. Noi vorbim cu boabele de cafea, le tratăm cu grijă. Le spunem deseori unde vor ajunge și că trebuie să facă o impresie bună. Să e ciupească cineva…

Inscrie-te
la newsletter...

și ai reducere
10%
la toate comenzile

* Vei primi un cod de voucher pe mail dupa abonarea la newsletter.

** Aceasta promotie nu este cumulabila cu alte promotii in curs.